Ook bij Skytools staan maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hoog op de agenda. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft immers de hoogste prioriteit. We hebben daarom een intern protocol opgesteld, waarvan we de belangrijkste elementen graag met u delen.

Bereikbaarheid

Ons kantoor in Heinenoord blijft in principe geopend. We zijn telefonisch en per email bereikbaar zoals u gewend bent. Wel zullen de meeste van onze medewerkers vanuit huis werken.

Hygiëne

We hebben diverse maatregelen genomen ter bevordering van de hygiëne. Zo zullen we geen handen schudden, wassen we onze handen extra regelmatig en houden we iets meer afstand van elkaar en van onze klanten.

Verhuur

Onze dienstverlening op het gebied van verhuur van drones en randapparatuur blijft doorgaan zoals u van ons gewend bent. Apparatuur die terugkomt uit de verhuur wordt voor de zekerheid extra gedesinfecteerd.

Flight operations

Juist in deze tijd waarin bedrijfsprocessen mogelijk stilliggen kunt u overwegen om drone-inspecties op uw assets uit te voeren. Wij assisteren u hier graag mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Opleidingen

Onze opleidingen gaan gewoon door, maar dan tijdelijk in een digitale omgeving. Onze eerstvolgende opleiding staat gepland voor 14 t/m 17 april.

Mocht u een andere vraag hebben met betrekking tot de actuele situatie, neem dan gerust contact op.