loader-image
Kreekkade 1A - 3274 KA Heinenoord - +31 (0)186 604 497 - info@skytools.com

Skytools opent service center Midden-Nederland

Skytools opent service center Midden-Nederland

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn opent Skytools op 15 april 2019 een service center in het midden van Nederland. De nieuwe locatie ligt vlakbij afslag 6 van de A1, op 10 minuten rijden van het Mediapark en 25 minuten van hartje Amsterdam. In dit service center zal Skytools uiteenlopende diensten aanbieden ten behoeve van de professionele markt.

Verkoop

Het is in de nieuwe vestiging mogelijk om diverse drones en payloads aan te schaffen, waaronder alle DJI Enterprise apparatuur en de Flyability Elios inspectiedrone.

Verhuur

Naast de aanschaf van systemen kunnen klanten ook bij het Skytools service center terecht voor het huren van drones, payloads en accessoires.

24/7 technische ondersteuning voor vaste klanten

Onze vaste klanten kunnen nu op twee locaties terecht voor technische ondersteuning: Heinenoord en Naarden. Zo weet u zeker dat u snel geholpen wordt in spoedeisende situaties.

Periodieke onderhoud service

Voor het periodiek onderhoud aan uw systemen kunt u terecht bij het Skytools service center Midden Nederland. Ook in onze vestiging in Heinenoord kunt u onderhoud laten uitvoeren.

Opleidingen

Het nieuwe service center wordt tevens een Skytools opleidingslocatie. U kunt terecht voor theorie- en praktijktrainingen op het gebied van ROC-light, RPA-L en toegepaste trainingen.

Drone flight simulator

Dankzij de moderne computersimulator kunt u zelfs bij slecht weer de benodigde vliegervaring opdoen die voor een aantal examens vereist is.

Het adres van het Skytools service center Midden-Nederland is:
Amsterdamsestraatweg 39
1411 AW Naarden
(Geopend vanaf 15 april 2019)

Related Posts
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief