Sinds kort kunnen zakelijke gebruikers van drones rechtstreeks bij de DJI Store terecht voor de aanschaf van Enterprise-producten. We kunnen ons voorstellen dat klanten zich afvragen bij wie ze in de toekomst het beste terecht kunnen voor de aanschaf van nieuwe systemen en accessoires: rechtstreeks bij de fabrikant, of toch bij een gespecialiseerde dealer. We proberen deze vraag zo goed mogelijk voor u te beantwoorden.

Tot voor kort konden klanten die interesse hadden in de aanschaf van bijvoorbeeld een drone uit de Matrice-serie alleen terecht bij erkende DJI Enterprise-dealers, waaronder Skytools. Maar sinds enige tijd verkoopt DJI dergelijke systemen ook rechtstreeks aan eindgebruikers, via de online DJI Store.

Uit ervaring weten we dat er de ingebruikname van een professionele drone echter veel vragen met zich meebrengt op het gebied van regelgeving en de integratie in de werkprocessen van de eindgebruiker. De afgelopen jaren hebben we veel geĆÆnvesteerd in kennis op die gebieden, en die bieden we graag aan onze klanten aan.

Naast advies over de hardware zelf helpen we u ook graag vooruit op het vlak van regelgeving, opleidingen & vergunningen, en onderhoud & reparatie. Kortom: alle aspecten die bijdragen aan een succesvolle implementatie van drones in uw organisatie. We doen dit onder andere voor veeleisende public safety instellingen zoals politie, douane en brandweer.

Op het gebied van service rondom de verkoop van Enterprise-systemen kunt u het volgende van ons verwachten:

  • onafhankelijk advies voorafgaand aan een aankoop;
  • mogelijkheid voor demonstraties;
  • maatwerk betalingsmogelijkheden en snelle levering;
  • ondersteuning bij training en implementatie;
  • 24/7 bereikbaar voor onderhoud en reparatie;
  • goede koffie tijdens uw bezoek aan Skytools šŸ™‚

Nu en in de toekomst staat service bij ons hoog in het vaandel. We hopen u als (potentiƫle) afnemer van Enterprise-producten van dienst te blijven zijn. U bent van harte welkom in onze showroom om onze dienstverlening persoonlijk te ervaren.