loader-image
Kreekkade 1A - 3274 KA Heinenoord - +31 (0)186 604 497 - info@skytools.com

Skytools levert drone-commandowagen aan brandweer Rotterdam-Rijnmond

Skytools levert drone-commandowagen aan brandweer Rotterdam-Rijnmond

Om drone-operaties tijdens calamiteiten in de toekomst goed te coördineren beschikt het drone team van de gezamenlijke brandweer Rotterdam-Rijnmond vanaf vandaag over een speciaal voor dit doel uitgeruste support vehicle. Deze drone-commandowagen wordt geleverd en deels ingericht door Skytools.

Live meekijken

Naast de nodige opslagruimte voor verschillende RPAS systemen is de commandowagen voorzien van meerdere schermen. Het is mogelijk om het live camerabeeld vanuit de drone op die schermen te tonen. Op die manier kunnen meerdere personen tijdens een calamiteit meekijken met de drone.

Daarnaast is de bus voorzien van een uitschuifbare telescoopmast, bedoeld voor radiocommunicatie. Denk daarbij aan de inzet van drones in CTR-gebieden, waarbij de verplichting geldt dat het drone-team in direct contact staat met de luchtverkeersleiding.

Custom vehicles

De drone-commandowagen die Skytools levert is één van de maatwerkoplossingen die wij aanbieden aan onze professionele klanten. Dat kunnen gemodificeerde (kabel)drones zijn, maar ook volledig ingerichte drone team support vehicles.

Related Posts
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief