Skytools is verhuisd! Normaal gesproken zouden we dat vieren met een gezellig openingsfeest, maar vanwege corona is dat even niet mogelijk. In plaats daarvan hebben we een VR tour gemaakt die een goede indruk geeft van ons nieuwe onderkomen.

Ruimte voor groei

Het nieuwe bedrijfspand aan de Sikkel 22A in Heinenoord biedt volop ruimte om de groei van onze bedrijfsactiviteiten te faciliteren. Zo heeft de technische dienst nu een eigen ruimte, is er een gezellige ontvangstruimte (met goede koffie), zijn er diverse leslokalen en is er voorzien in een uitgiftepunt van huurapparatuur. Erg trots zijn we op de nieuwe Flight Operations Room, van waaruit we op afstand dronemissies kunnen volgen en aansturen.

Er is ook gedacht aan praktijktrainingen. Zo kan er getraind worden op het uitvoeren van indoor drone-inspecties met de Flyability Elios, inclusief realistische tank- en rioolinspecties.

Virtuele rondleiding

Gezien de coronamaatregelen is het nu even niet mogelijk om onze relaties uit te nodigen om het nieuwe pand feestelijk in te wijden. Daarom laten we ons nieuwe pand zien aan de hand van een aantal interactieve 360º foto’s.

Natuurlijk bent u altijd welkom om op afspraak langs te komen, dan leiden we u graag alsnog persoonlijk rond!