Hoe zit het nu met drone-operaties binnen stedelijk gebied en in gecontroleerd luchtruim (CTRs)? Wilt u hier als drone-operator mee aan de slag maar weet u niet wat er wel en niet mogelijk is? Overweegt u om zelf deze ontheffingen aan te vragen of werkt u liever samen met een partij die u hierin kan faciliteren? Kom dan naar de Skytools Airshow 2019, waar we u graag over dit onderwerp bijpraten. Ook kunt u de nieuwste apparatuur bekijken, waaronder de nieuwe Flyability Elios 2.0 en de DJI M210 v2.

Uitleg over standaardscenario’s

Dankzij zogenaamde standaardscenario’s hebben gecertificeerde drone-operators die aan een aantal aanvullende voorwaarden voldoen sinds kort de mogelijkheid om dronevluchten nabij of zelfs boven aaneengesloten bebouwing en in gecontroleerd luchtruim uit te voeren. Dat brengt interessante mogelijkheden met zich mee op het gebied van inspecties, fotografie en video, monitoring en mapping.

Bij Skytools hebben we inmiddels ervaring opgedaan met beide standaardscenario’s, en deze kennis delen we graag met onze relaties. Daarom staat de aankomende Skytools Airshow 2019 in het teken van vliegen in stedelijk gebied en operaties in gecontroleerd luchtruim. Op beide dagen zal onze staf gedurende een ochtend- en middagpresentatie uiteen zetten wat er bij komt kijken om dergelijke drone-operaties uit te voeren en hoe Skytools u hierin kan faciliteren.

Demonstraties

Daarnaast kunt u ook de nieuwste drones bekijken, waaronder de Matrice 210 v2 van DJI, de nieuwe Elios 2.0 inspectiedrone van Flyability, de Phantom 4 RTK en de Mavic 2 Enterprise Dual met FLIR warmtebeeldcamera. Daarnaast verzorgen we demonstraties van het PowerLine kabeldrone systeem en kunt u uw vliegskills op de proef stellen in onze nieuwe flight simulator ruimte, waar u middels de DJI Enterprise simulator diverse missies op een groot scherm kunt nabootsen. Verder kunt u een kijkje nemen in onze Drone Command Vehicle.

Uiteraard zijn onze medewerkers de hele dag beschikbaar om samen met u de mogelijkheden te bespreken als het gaat om theorie- en praktijkopleidingen, toegepaste trainingen, en ons aanbod op het gebied van verhuur, lease en verkoop van drones, payloads en accessoires. Mocht u specifiek geinteresseerd zijn in de mogelijkheden van mapping, dan krijgt u een USB stick mee met daarop een aantal datasets die verkregen zijn met de DJI Phantom 4 RTK en de nieuwe Matrice 210 v2 RTK.

Search&rescue challenge

Tot slot hebben we ook een leuke challenge bedacht. Lukt het u om met de warmtebeeldcamera van de nieuwe DJI Mavic 2 Enterprise Dual een vermiste persoon op te sporen in de directe omgeving van onze hangar? Voor degene die het snelst deze missie uitvoert hebben we een leuke prijs klaarliggen.

Aanmelden

Graag verwelkomen we u op 16 of 23 mei 2019 op onze locatie in Heinenoord. We verzoeken u vriendelijk om u via dit formulier aan te melden.

 

AANMELDEN