Leverancier van drones, payloads en diensten aan zakelijke gebruikers Skytools is vanaf heden DJI Enterprise Dealer. Dat betekent dat Skytools de volledige range aan Enterprise-producten van DJI kan aanbieden aan B2B afnemers, waaronder de Mavic 2 Enterprise, Phantom 4 RTK en de Matrice-serie drones.

Inspelen op vraag naar B2B oplossingen

“We zien bij onze klanten een steeds grotere vraag naar specifieke drone-oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van inspecties, mapping en monitoring. Dat vraagt om geschikte hardware en de juiste ondersteuning. Skytools is verheugd om via het Enterprise-dealerschap beter op deze vraag te kunnen inspelen. DJI is veruit marktleider op het gebied van drones en heeft een brede range van B2B apparatuur en diensten ontwikkeld, die wij nu ook kunnen aanbieden”, licht Ivanka Kösters van Skytools toe.

“Of een klant nu op zoek is naar een totaaloplossing met 24/7 ondersteuning, even snel uit de brand geholpen wil worden met een backupsysteem of last-minute op zoek is naar een speciale payload voor een opdracht, wij kunnen nu nog beter in die vragen voorzien”, aldus Kösters.

Huur, koop en lease

Nu dat Skytools is aangemerkt als officiële DJI Enterprise Dealer kunnen bijna alle special systems van DJI uit voorraad geleverd worden. Ook kunnen zakelijke klanten bij Skytools terecht voor reparaties, trainingen en onderhoudscontracten. Naast de verhuur van systemen biedt Skytools ook mogelijkheden op het gebied van koop en lease.