Om onze klanten in het professionele segment nog beter van dienst te zijn start Skytools in september 2019 met de bouw van een nieuw Drone Center in Heinenoord. Men kan hier terecht voor het afhalen van bestellingen en voor testvluchten, service en onderhoud. Ook komen er opleidingsfaciliteiten. Het nieuwe pand krijgt een oppervlakte van 2.000 vierkante meter.

Uitbouw dienstverlening

Het nieuwe Drone Center is een logische stap in de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van Skytools. Naast verkoop en verhuur van systemen kunnen klanten ook bij ons terecht voor service, onderhoud en opleidingen. Dat vraagt om voldoende ruimte en om mogelijkheden om te kunnen testvliegen met drones, zowel indoor als buiten.

De nieuwe locatie biedt een outdoor vliegterrein waar klanten de nieuwste apparatuur kunnen testen. Ook onze service- en onderhoudsafdelingen zullen gebruikmaken van dit terrein, voor het uitvoeren van testvluchten. Tevens komt er een indoor area voor Flyability Elios-trainingen en onderhoud. In een hypermoderne showroom zijn bovendien altijd de nieuwste systemen te zien.

One stop shop

Ons ‘oude’ kantoor aan de Kreekkade zal dienst blijven doen als opleidingscentrum en overleglocatie. Ook blijft onze backoffice op deze locatie bereikbaar.

Met het nieuwe Drone Center realiseert Skytools een “one stop shop”, waar klantenservice zoals u van ons gewend bent op nummer 1 staat. We hopen u in 2020 te kunnen verwelkomen in het nieuwe pand.