Algemeen

Vraag Wie zijn de klanten van Skytools
AntwoordHet Unmanned Flight Agreement is er voor bedrijven en organisaties die drones willen implementeren in hun bedrijfsvoering. Het leaseplan is er voor iedereen die in het bezit is van ROC (RPAS Operator Certificate) of ROC-Light (RPAS Operator Certificate-Light).
Vraag Afkortingenlijst
AntwoordUFA – Unmanned Flight Agreement
ROC(-L) – RPAS Operator Certificate (-Light)
BvI – Bewijs van Inschrijving
S-BvL – Speciaal Bewijs van Luchtwaardigheid

Unmanned Flight Agreement

Vraag Wat is een UFA:
AntwoordDe Unmanned Flight Agreement, is een overeenkomst tussen een bedrijf / organisatie welke drones wil implementeren in zijn of haar bedrijfsvoering zonder de complexiteit van de papierwinkel en zonder grote investeringen te doen. Skytools maakt het mogelijk om per direct te kunnen vliegen conform de geldende wet- en regelgeving.
Vraag Welke termijnen worden er gehanteerd voor een UFA:
AntwoordSkytools biedt een UFA voor minimaal 24 maanden Dit is bepaald aan de hand van de geschatte economische levensduur van het lease-object. De geschatte economische levensduur van drones is 24 maanden.

Huur

Vraag Hoe werkt het?
AntwoordJe vraagt de materialen aan op de Skytools website en wacht op onze bevestiging. Je haalt de materialen bij ons op. Na het vliegen van je project breng je de spullen weer terug of wij halen ze weer op. Wij zullen de spullen checken en weer klaar maken voor de volgende klant. Is er niets kapot of kwijt en werkt alles naar behoren, dan ronden wij de huurperiode af.
Vraag Kan ik zonder Skytools lidmaatschap, klantaccount of reservering bij jullie langskomen en alles ter plekke regelen?
AntwoordNee, dit is helaas niet mogelijk. Onze locatie is alleen bedoeld voor het afhalen en terugbrengen van apparatuur. De enige en snelste manier om dit te doen is via onze website, mocht je hulp nodig hebben of een urgente aanvraag hebben, bel dan even met het Skytools Team: 0186 604 497
Vraag Op welke dagen kan ik het materiaal ophalen en retourneren?
Antwoord

Je kunt de gehuurde materialen, de dag voorafgaand aan je huurdag vanaf 14.00 uur ophalen. Alle apparatuur dient de dag opvolgend aan de huurdag voor 12.00 uur te worden geretourneerd.

Het materiaal van Skytools is 24/7 leverbaar dus ook tijdens het weekend en feestdagen kun je bij ons terecht tussen 08.00 en 17.00 uur.