De nieuwe DJI Matrice 210 v2 is geland bij Skytools! De verbeterde uitvoering van DJI’s industriële Matrice-serie 210 drone biedt onder andere ondersteuning voor de Zenmuse X7 camera en u profiteert van een verbeterde signaaloverdracht dankzij OcuSync 2.0.

Industrieel platform

De drones in de Matrice-serie werden ontwikkeld met het oog op industriële toepassingen en andere veeleisende operaties. De drones worden gekenmerkt door de mogelijkheid om verschillende camera’s te monteren, variërend van infraroodcamera’s tot inspectiecamera’s met 30x optische zoom. De M210 kan zelfs twee camera’s gelijktijdig de lucht inbrengen, beiden gimbalgestabliseerd.

Nieuwe Cendence controller

Ten opzichte van de eerste versie van de M210 ondersteunt de M210 v2 nu ook de Zenmuse X7 camera waarmee u bioscoopkwaliteit opnamen (6K in ProRes RAW) kunt maken. De M210 v2 wordt geleverd met een nieuwe uitvoering van de Cendence controller, compleet met ultrabright CrystalSky monitor.

Verbeterde videoverbinding

Voor de overdracht van het camerabeeld maakt de M210 v2 gebruik van OcuSync 2.0, waardoor het mogelijk is om videobeelden in full HD-resolutie te streamen naar het grondstation. De videoverbinding is beveiligd met 256 bit AES encryptie.

Real time kinematic (RTK)

Voor extra nauwkeurigheid op het gebied van positionering is er ook een RTK-uitvoering van deze drone leverbaar, de M210 RTK v2. U kunt kiezen uit netwerk RTK of voor een RTK base station.

Demonstratie

U bent van harte welkom in onze showroom om de nieuwe M210 v2 te komen bekijken en te bespreken hoe deze drone uw werkprocessen kan ondersteunen. We hopen het toestel ook snel compleet met Bewijs van Inschrijving (BvI) en reeds gekeurd te kunnen aanbieden, zodat u direct met dit systeem aan de slag kunt.