De nieuwe Matrice 300 RTK van DJI is nu inclusief toestelkeuring uit voorraad leverbaar bij Skytools. Tijdens de technische keuring zijn de toestellen niet geopend, waardoor de fabrieksgarantie van DJI behouden blijft. Ook levert Skytools alle toebehoren, waaronder de Zenmuse H20/H20T payload en het D-RTK 2 Mobile Station.

Inclusief s-BvL

De DJI M300 RTK is de ideale drone voor inspectiedoeleinden en securitytoepassingen. De lange vliegtijd in combinatie met de nauwkeurige positionering en verbeterde weerbestendigheid zorgen ervoor dat u het toestel in de meest uiteenlopende situaties kunt inzetten. Zeker in combinatie met de nieuwe Zenmuse H20 en Zenmuse H20T payloads krijgt u beter inzicht dan ooit tevoren.

Om de drone onder een ROC vergunning te kunnen inzetten moet deze eerst gekeurd worden, voordat u ermee mag vliegen. Tijdens een toestelkeuring wordt gecontroleerd of de drone functioneert conform specificaties en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Dit proces neemt Skytools u graag uit handen. U kunt de DJI M300 RTK bij ons nu zelfs inclusief speciaal bewijs van luchtwaardigheid (s-BvL) uit voorraad bestellen, desgewenst met aanvullende benodigdheden zoals TB60 accu’s en de BS60 Battery Station.

Met behoud van fabrieksgarantie

Tijdens de keuring van de toestellen hoeven deze niet geopend te worden, iets wat voorheen als voorwaarde werd gesteld door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Skytools heeft samen met de keuringsinstanties waar wij mee samenwerken succesvol beargumenteerd dat het veiliger is om de toestellen niet te openen. Dat heeft als bijkomend voordeel dat de originele fabrieksgarantie van DJI behouden blijft.

Voor service en onderhoud kunt u uiteraard bij ons terecht, na aanschaf van een gekeurde DJI M300 RTK.