Heeft u tijdelijk behoefte aan een dronepiloot, payload operator/cameraman of RT-operator? Skytools beschikt over een groot netwerk van ervaren en gecertificeerde crewleden. Of het nu gaat om de tijdelijke inzet van één persoon of van een heel team inclusief drones en randapparatuur, wij staan klaar om u operationeel te ondersteunen.

RPA-L Piloten

Al onze dronepiloten zijn RPA-L gecertificeerd en hebben de nodige praktijkervaring met uiteenlopende systemen. Van multirotor tot fixed-wing, we hebben een piloot ervoor. Een aantal van onze piloten beschikt ook over aanvullende certificaten zoals VCA voor industriegebieden of BOSIET voor de offshore.

Payload operators

Beschikt u zelf over een piloot, maar heeft u iemand nodig die een camera kan bedienen of ervaring heeft met een specifieke sensor? Ook hiermee kan Skytools u helpen. Onze payload operators zijn bekend met uw toepassing en zijn daardoor direct inzetbaar.

RT-operators

Wilt u een dronevlucht uitvoeren in de buitenring van een CTR? Dan bent u verplicht om tweezijdig radiocontact te onderhouden met de luchtverkeersleiding. Dit vergt een gecertificeerde RT (radio telephone) operator. Skytools heeft diverse RT-operators in haar netwerk die op afroep beschikbaar zijn om te assisteren bij een drone-operatie in gecontroleerd luchtruim.