In de loop der jaren hebben we bij Skytools veel ervaring opgedaan met de diverse aspecten van het inzetten van drones. Daarnaast volgen we alle relevante ontwikkelingen op de voet. Niet alleen op het gebied van technologie en innovatie, maar ook op het vlak van regelgeving en counter drone-ontwikkelingen.

Onze kennis en ervaring wenden we graag aan om uw bedrijf een vliegende start te geven in de dronebusiness. Niet alleen kunnen we u adviseren als het gaat om het opstellen van een operationeel handboek (één van de vereisten voor een ROC ontheffing), we kunnen u ook vertellen wat de aankomende Europese droneregelgeving voor consequenties met zich meebrengt. Daarnaast kunnen we u objectief adviseren op het vlak van hardware.

Een gezonde dronesector kan alleen bestaan bij maatregelen die het ongewenst gebruik van drones aan banden leggen (counter drone). Ook op dit gebied kunnen we u adviseren. Zo kunnen we een aerial pentest uitvoeren om de specifieke kwetsbaarheden bij uw bedrijf in kaart te brengen en u adviseren op het gebied van dronedetectiesystemen.

Consultancy diensten