Bij Skytools investeren we continu in de nieuwste apparatuur. Dat betekent ook dat we wel eens afscheid moeten nemen van minder recente drones en accessoires. Daartoe is de Skytools Outlet in het leven geroepen.

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwste aanbiedingen, waaronder diverse enterprise drones en een aantal accessoires. Alle onderstaande hardware is nieuw in doos en wordt inclusief garantie geleverd!

Enterprise drones

DJI Mavic 2 Enterprise Zoom + Smart Controller

De Mavic 2 Enterprise van DJI combineert het beste van het Mavic-platform met de professionele features van een enterprise drone. De basis van het systeem wordt gevormd door een lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen – want opvouwbare – quadcopter. De vliegprestaties zijn indrukwekkend te noemen: de vliegtijd van 30 minuten en de relatief stille propellers maken dat u zorgeloos met het toestel vliegt. De accu’s zijn self heating, dus ook bij koud weer stijgt u probleemloos op. De drone wordt geleverd inclusief Smart Controller met ingebouwd display.

Ga naar outlet


DJI Phantom 4 Multispectral

De P4 Multispectral van DJI biedt alles wat u nodig heeft voor het uitvoeren van gewasinspecties, milieumonitoring, akkerbeheer en andere toepassingen op het gebied van landbouw en grondanalyse. Daartoe is de drone voorzien van een vijfvoudige multispectraalcamera en een RGB sensor. Dankzij RTK GPS kan de drone zeer precies de locaties van de gemaakte opnamen opslaan.

Ga naar outlet


DJI Matrice 210 V1 RTK

De DJI Matrice 210 RTK is een veelzijdig industrieel platform voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om thermografische of visuele inspecties, security-toepassingen of mediaproductie: de DJI M210 RTK biedt eigenlijk altijd wel een oplossing. Dankzij de toevoeging van RTK profiteert u van extra nauwkeurige navigatie.

Ga naar outlet


DJI Matrice 210 V2

De DJI Matrice 210 (M210) series V2 is een veelzijdig industrieel platform voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om thermografische of visuele inspecties, security-toepassingen of mediaproductie: de DJI M210 V2 biedt eigenlijk altijd wel een oplossing.

Ga naar outlet


DJI Matrice 210 V2 (incl. s-BvL)

De DJI Matrice 210 (M210) series V2 is een veelzijdig industrieel platform voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om thermografische of visuele inspecties, security-toepassingen of mediaproductie: de DJI M210 V2 biedt eigenlijk altijd wel een oplossing. NB. dit toestel is al gekeurd en voorzien van een speciaal-Bewijs van Luchtwaardigheid (s-BvL).

Ga naar outlet


DJI Matrice 600 Pro

Met een payloadcapaciteit van maar liefst 6 kg, de mogelijkheid om een Ronin-MX gimbal met camera of lidar te monteren en een inklapbaar ontwerp is de DJI Matrice 600 Pro – kortweg M600 Pro – een betrouwbare heavy lifter die ook nog eens lange vliegtijden garandeert. Of u nu werkzaam bent in de high end mediaproductie of industriële inspectie-industrie, op de DJI M600 Pro kunt u rekenen.

Ga naar outlet


Payloads

DJI Zenmuse X5s

De Zenmuse X5S van DJI is een veelzijdige micro four thirds-camera die gebruikt kan worden met de DJI Inspire 2 en DJI M200 series (V2). De camera kan voorzien worden van verschillende lenzen en is drie-assig gestabiliseerd.

Ga naar outlet


DJI Zenmuse XT2

De Zenmuse XT2 combineert een 4K daglichtsensor met een gevoelige Tau 2 infraroodsensor. Door het combineren van de data van de twee sensoren levert de XT2 een gedetailleerder infraroodbeeld op, waardoor afwijkingen eerder opvallen.

Ga naar outlet


Accessoires

DJI D-RTK 2 Base Station for Phantom 4

Het DJI D-RTK 2 Base Station is een RTK GNSS basisstation welke u kunt gebruiken in combinatie met de DJI Phantom 4 RTK.

Ga naar outlet


DJI D-RTK 2 Base Station for Matrice Series

Het DJI D-RTK 2 Base Station is een RTK GNSS basisstation welke u kunt gebruiken in combinatie met de DJI Matrice-series drones.

Ga naar outlet


DJI TB47S (set)

De TB47S intelligent flight battery (set van 6 accu’s) kan gebruikt worden in combinatie met de DJI M600.

Ga naar outlet


DJI Cendence S Remote Controller

De DJI Cendence S Remote Controller is een uitgebreide remote controller die gebruikt kan worden in combinatie met de Matrice 200 V2-series drones. De gebruiker kan verschillende functies toewijzen aan de diverse buttons. Ook beschikt de controller over diverse poorten, waaronder HDMI en SDI. De controller is compatibel met de DJI CrystalSky displays.

Ga naar outlet