loader-image
Kreekkade 1A - 3274 KA Heinenoord - +31 (0)186 604 497 - info@skytools.com

Toegepaste theorie- en praktijktrainingen

Volg een opleiding tot dronepiloot en krijg alles mee over regelgeving, de basisprincipes van het vliegen, meteorologie en vluchtvoorbereiding. Onze opleidingen zijn gericht op specifieke toepassingen, zoals thermografie, inspecties, surveillance en monitoring.

Onze theorie- en praktijktrainingen zorgt ervoor dat jij als dronepiloot klaargestoomd wordt voor de inzet van drones in jouw vakgebied. Niet door saaie theorie, maar door ervaringsverhalen van experts en gebruikers met praktijkervaring. Je loopt de deur uit met een lading aan inspiratie en kennis en wordt de nieuwe expert binnen jouw vakgebied.

ERKENDE OPLEIDINGEN

TOEGEPASTE OPLEIDINGEN

SURVEILLANCE & MONITORING

INDUSTRI√čLE INSPECTIES

GROND- EN VOLUMEMETINGEN / 3D MODELLEREN

CREATIEF & MEDIA

Na afloop van iedere training ontvangt u een certificaat van deelname. Let wel, dit is geen wettelijk document en u kunt er geen rechten aan ontlenen. Uitgangspunt is dat u reeds op de hoogte bent van de ins en outs van het vliegen met drones (mocht dat niet het geval zijn: u kunt bij ons ook terecht voor opleidingen ROC-light en RPA-L); wij bieden u middels deze toegepaste trainingen de handvatten om de drone succesvol in te zetten bij uw werkzaamheden.