Speciaal voor cursisten die bij Skytools de cursus Drone Survey Fundamentals volgen heeft Skytools een mooie aanbieding. Bij aanschaf van een DJI Phantom 4 RTK met D-RTK 2 Mobile Station, bijbehorende tripod en een extra batterij ontvangt u €350 korting op de reguliere setprijs. Na het doorlopen van de cursus kunt u met deze drone meteen aan de slag met het vergaren van data ten behoeve van terreinmodellen en volumemetingen.

DJI Phantom 4 RTK

De Phantom 4 RTK is een ideale drone voor het uitvoeren van geautomatiseerde fotomissies ten behoeve van surveys op basis van fotogrammetrie. Dankzij de ingebouwde GPS RTK ontvanger is het mogelijk om de fotolocaties extra nauwkeurig vast te leggen. Om de gegenereerde modellen na afloop zeer precies te georefereren kunt u de D-RTK 2 Mobile Station gebruiken om voorafgaand aan de vlucht controlepunten op de grond (ground control points) in te meten.

Dankzij de ingebouwde camera met 20 megapixel resolutie en global shutter verkrijgt u in een handomdraai de brondata die u nodig heeft. Waar u op moet letten tijdens het programmeren van missies en het verwerken van de data komt uitgebreid aan bod tijdens de cursus Drone Survey Fundamentals. Tijdens het praktijkgedeelte van deze cursus wordt de Phantom 4 RTK gebruikt om data in te winnen, zodat u een goede indruk krijgt van de uiteindelijke workflow.

Aanbieding

De aanbieding geldt voor alle cursisten die bij ons de driedaagse opleiding boeken of deze reeds hebben doorlopen. De korting bedraagt 350 euro op de exclusief btw-prijs van de DJI Phantom 4 RTK met D-RTK 2 Mobile Station, bijpassende tripod en een extra drone-accu. Desgewenst kunt u het toestel ook door ons laten keuren, mocht u deze onder een ROC vergunning willen gaan inzetten.

De opleiding wordt verzorgd door Pieter Franken van Drone Survey School. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de cursus. Beschikbare data worden in het formulier weergegeven. De cursus wordt gegeven in het trainingscentrum van Skytools te Heinenoord.

Let wel: voor het precies inmeten van ground control points met behulp van de D-RTK 2 Mobile Station is een abonnement op een netwerk RTK serviceprovider zoals 06 GPS vereist. Dit abonnement maakt geen onderdeel uit van deze aanbieding.

    22/23/25 november 2021

    21/22/24 februari 2022